dilluns, 2 d’agost del 2010

Adjudiquen l’obra de remodelació del carrer de Sant Llorenç de Solsona:

L’import dels treballs és de 498.414 euros i el termini, de sis mesos.

El Ple municipal de Solsona ha aprovat per unanimitat l’adjudicació de l’obra de remodelació del carrer de Sant Llorenç, el tercer eix viari inclòs dins el Pla d’intervenció integral del nucli antic. Construccions Mangas i Fills ha estat l’empresa seleccionada entre els 15 licitadors que van concórrer al concurs. El termini dels treballs és de sis mesos i l’import, de 498.414 euros, que es finançarà a través del Pla de barris i el Pla únic d’obres i serveis.

Igual que en els altres eixos que s’han renovat al nucli històric solsoní, el projecte del carrer de Sant Llorenç, redactat pel servei tècnic d’Infraestructura Viària de la Diputació de Lleida, consistirà en la modernització dels serveis, que inclou la renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua, la implantació de xarxes de telecomunicacions i gas i el soterrament dels serveis existents; i l’eliminació de les voreres per prioritzar la circulació dels vianants. La pavimentació es durà a terme amb pedra natural del país, que es disposarà amb diferents dissenys a partir de la combinació de blocs i llambordins de diverses dimensions.

La voluntat de l’Ajuntament passa per encadenar aquesta intervenció amb el final de les obres de l’eix que conformen el carrer de la Regata i el dels Dominics, que és previst completar el setembre –en aquests moments se n’executen els treballs al tram final, que connecta amb la carretera de Bassella. En aquest cas, el termini de la intervenció s’ha dilatat per les complicacions meteorològiques de l’hivern passat.