El Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès ha col·laborat amb la Fundació Institut Català de la Cuina perquè els restaurants que elaboren cuina tradicional catalana llueixin un distintiu propi.
La campanya, es dur a terme amb els Consells Comarcals i tots els establiments adherits a la marca Cuina Catalana , consisteix en la col·locació de plaques identificatives de la marca a l'exterior de tots els restaurants i botigues de delicatessen que honoren amb els seus plats i productes el patrimoni culinari català.
Aquest segell de qualitat –una C majúscula en negreta amb una cullera vermella a la seva dreta sobre fons blanc– també s'aplicarà a les cartes dels restaurants, que marcaran amb aquest logotip tots els plats de cuina catalana que elaborin. Aquest logotip o segell de qualitat vol distingir i promocionar tots els plats i productes recopilats en el Corpus Culinari Català, l'inventari gastronòmic de Catalunya (en fase de revisió i ampliació), que recull el més ampli i complert receptari tradicional de la nostra cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada