divendres, 11 de juny del 2010

Escoles del Solsona visiten el Consell Comarcal del Solsonès:


El passat dilluns 7 de juny els alumnes de 1º d’ESO de L’IES Francesc Ribalta de Solsona van visitar el Consell Comarcal del Solsonès. Els alumnes van rebre una xerrada sobre l’Institució del Consell Comarcal del Solsonès, els seus òrgans de govern i quines són les seves funcions.

Durant el mes de maig, l’Escola Arrels de Solsona també van visitar en tres ocasions el Consell Comarcal del Solsonès, concretament els alumnes de 4º d’ESO reberen una xerrada titulada L’Economia del Solsonès, una altre dedicada al Turisme del Solsonès i una última relacionada amb el Medi Ambient, aquesta última dividida en dos jornades, la primera dedicada a la Recollida Selectiva i una segona dedicada a l’Energia.
Les jornades rebudes serveixen als alumnes per convalidar un crèdit de síntesi sobre la ciutat de Solsona i el seu entorn.
El Vicepresident del Consell del Solsonès, i responsable comarcal d'Ensenyament, Albert Muntada, ha comentat que és bo que els alumnes de les escoles del Solsonès coneguin la importància del Consell Comarcal en la vertebració de la comarca i dels seus serveis, i quines són les seves funcions així com la realitat socio-econòmica de la nostra comarca”.